Westerengh 800 Cabin huren

WesterEngh Cabin sloep huren in Friesland. Met een Cabin sloep verkent u Friesland vanaf het water op een zeer aangename manier. Wilt u een Cabin sloep huren om Friesland te verkennen? Huur dan de WesterEngh Cabin 800 elektrosloep bij Sail-a-way Sneekermeer in Sneek!

Sail-a-way Sneekermeer beschikt over 2 WesterEngh Cabin 800 sloepen. Door het huren van een Cabin sloep beschikt u over vervoer en accomodatie in 1. In de Cabin is namelijk ruime overnachtingsmogelijkheid voor 2 personen. Verder is de Cabin sloep van vele gemakken voorzien zodat u zorgeloos een weekend of week door Friesland kunt varen. U geniet in alle rust van de natuur die Friesland rijk is, doordat de WesterEngh Cabin 800 sloep volledig elektrisch is uitgerust.

Het varen in deze Cabin sloep gaat soepel vanwege de goede vaareigenschappen. De elektrische boegschroef is een handige hulp bij het in- en uitvaren van een haven of sluis. Verder zijn aan boord een keukenblokje met een 2 pits elektrisch fornuis, een wasbak met stromend water, koelbox, complete uitzet voor 4 personen en een Porta Potti (chemisch toilet) aanwezig.

De grote kuip van deze sloep is ook ideaal om met een grote groep mensen te varen. U kunt met gemak met 8 personen om de motorkist heen zitten, die in deze uitvoering beter Accukist genoemd kan worden. Door het totaal van 1350 kg aan accu’s aan boord, is het mogelijk om gemakkelijk 12 tot 16 uren rustig te varen en 8 uren op een snelheid van 11 km/h. Een nachtje aan de walstroom is voldoende om de volgende dag weer van een volle accu te kunnen genieten.

In onze Cabin sloep kunt u door de gehele provincie Friesland varen. De grotere plaatsen zoals Grou, Heeg, Langweer en Stavoren zijn probleemloos aan te doen en zeer zeker de moeite waard. Ook hebben wij de elfstedenroute voor u klaar liggen. Wilt u uw sloephuur nog net even aantrekkelijker maken, dan voorzien wij u graag van Bed and Breakfast overnachtingsmogelijkheden aan de route. Een belevenis!

 

cropped-IMG_1329.jpg

IMG_0700

IMG_0701

IMG_0697