Sloep huren Sneek, Sneek is het mooiste startpunt voor de sloepverhuur friesland. Een sloep huren om Friesland te verkennen? Huur dan zeker een sloep in Sneek!

Sail-a-way Sneekermeer beschikt over 7 sloepen van het type Sneekermeersloep. U kunt nu bij Sloep huren Sneek opstappen voor de ultieme ervaring op het gebied van sloepvaren. Na een uitgebreide briefing vaart u zonder enige ervaring de rustige wateren door om te genieten van de omgeving. Kom ook een dagje of langer genieten! Huur vanaf € 160,00 per dag.

Als u een sloep huurt bij Sail-a-way in Sneek, kunt u langs alle mooie plekjes varen die Friesland rijk is. Sail-a-way verzorgt dagroutes naar Heeg, Grou, Langweer en Woudsend. Met een uitgebreide waterkaart kunt u ook de rest van Friesland verkennen.

De Sneekermeersloep is uitgerust met een heerlijke kussenzit om comfortabel te kunnen genieten. Verder zit er een buiskap op, zodat u bij minder weer nog steeds prettig kunt zitten.

Deze elektro versie maakt het varen alleen nog maar meer comfortabel, u vaart namelijk geruisloos! lekker door de kleine vaartjes van Friesland met alleen het geluid van kabbelend water wat een heerlijkheid!

De Sneekermeer sloep is geschikt voor maximaal 8 personen. Er is ook een elektroversie beschikbaar, vraag sloep huren Sneek naar de mogelijkheden

DSCF8133

Sloep_arr_web_2